Zorginstellingen

Coöperatie Zorgprofessionals, uw partner in zorg

Als zorginstelling weet u als geen ander dat zorg verlenen een zeer dankbare taak is. U wilt dan ook niets liever dan zorg verlenen op het hoogste niveau, altijd.

De ervaring leert dat het niet altijd mogelijk is om deze kwaliteitszorg te kunnen leveren. Door interne en externe omstandigheden lukt het soms niet om alle taken uit te kunnen voeren.

Aan externe factoren kunt u vaak niets doen, echter aan interne factoren wellicht wel. Stel dat u een tekort aan eigen zorgverleners heeft, zou het dan niet prettig zijn dat u een vaste partner heeft waar u zorgverleners kunt inhuren die direct weten wat nodig is in uw zorginstelling? Als Coöperatie Zorgprofessionals beschikken we over zelfstandige zorgverleners die een ruime praktijkervaring hebben. Dit betekent voor u dat de kwaliteitsnorm van zorg is gewaarborgd.

Coöperatie Zorgprofessionals voor zzp’ers in de zorg (11)

Starten als ZZP-er in de zorg

Bekijken

Tijdelijke ZZP zorgverleners nodig?

Door het gericht inzetten van een ZZP-er in de zorg of waar nodig meerdere zorgverleners, biedt uw zorginstelling de mogelijkheid om flexibel en efficiënt te reageren op pieken in de zorgvraag. Coöperatie Zorgprofessionals beschikt over een diversiteit aan gedreven en ervaren freelance zorgverleners die hun vak verstaan en flexibel inzetbaar zijn.

Met Coöperatie Zorgprofessionals bent u veel flexibeler in uw handelen. U huurt ons in wanneer u dat nodig vindt. Dit kunt u altijd direct opnemen met uw eigen aanspreekpersoon van Coöperatie Zorgprofessionals, want dat vinden wij ook belangrijk. U heeft altijd een vast aanspreekpersoon bij ons.

Onze leden zijn allemaal zelfstandige zorgverleners, die in de meeste gevallen jarenlange ervaring hebben op verscheidene locaties. Ze weten vaak exact wat nodig is en kunnen snel inspelen op uw eisen en wensen binnen uw zorginstelling. Omdat ze gewend zijn om op meerdere locaties zelfstandig te werken, maken ze uw manier van werk binnen uw instelling zich snel eigen, zodat uw cliënten geen verschil in zorg zullen ervaren.

Coöperatie Zorgprofessionals | betrouwbaar | betaalbaar | flexibel

Als coöperatie zorgen wij vanzelfsprekend ook voor onze leden. Wij faciliteren onder andere verzekeringen en pensioenen voor onze aangesloten zorgverleners. Deze waarborg vinden we belangrijk voor onze leden, maar ook voor u als zorginstelling. Indien u een zorgverlener inhuurt via Coöperatie Zorgprofessionals dan weet u dat deze verzekerd is, een prettige gedachte lijkt ons. Daarnaast zijn onze tarieven zeer concurrerend waardoor de inzet van één van onze zzp-ers merendeels voordeliger is dan een zorgverlener in loondienst. 

Coöperatie Zorgprofessionals voor zzp’ers in de zorg (4)

De voordelen van

Coöperatie Zorgprofessionals:

Wij werken alleen met gediplomeerde, deskundige zorgverleners

Direct inzetbaar binnen uw eigen team

Wij reageren snel op uw personeelsaanvraag

Besparen op personeelskosten voor (inval) medewerkers

 Zeer aantrekkelijke tarieven

U heeft geen indirecte kosten en risico’s bij ZZP zorgverleners

Korte communicatie lijnen

Coöperatie Zorgprofessionals

van zorgprofessionals, voor zorgprofessionals

Voor het bieden van intramurale zorg kunt u als zorginstelling of thuiszorgorganisatie via Coöperatie Zorgprofessionals deskundige en ervaren zelfstandige zorgverleners inhuren. Een ZZP-er in de zorg kan waar nodig uw personeelstekort aanvullen, waardoor er per direct een einde aan uw bezettingsprobleem gemaakt kan worden. Onze flexpool van zorgverleners voldoen aan alle eisen, zijn enorm flexibel, beschikken over de juiste diploma’s en zijn in het bezit van een VAR en VOG verklaring.

Bent u op zoek naar meer flexibiliteit binnen uw instelling of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via 0113 405 173 of via info@cozp.nl